Salon Diez M & F

Salon Diez  

Kapsalon Salon Diez in Utrecht

Bij Kapsalon Salon Diez in Utrecht is jouw haar in goede handen. Vanuit onze professionele salon verzorgen we diverse soorten haar en beauty behandelingen. Natuurlijk ben je bij mij altijd verzekerd van een geweldig eindresultaat en denk ik graag met je mee. In mijn kapsalon in Utrecht ben je dan ook van harte welkom als je een ervaren kapster voor dames, heren of kinderen zoekt.

Het goed verzorgen van je haar is van groot belang. Het geeft ons uiterlijk een extra boost en daardoor voelen we ons zelfverzekerd en lekker in ons vel. Hierbij kun je denken aan een regelmatige knipbeurt, het laten verven van je haar of het zetten van high of lowlights. Zoals ook elk mens uniek is, geldt dat ook voor de structuur van je haar. Een maatwerk behandeling is dus van groot belang. Gelukkig ben je daarvoor bij kapsalon Salon Diez in Utrecht aan het juiste adres.


Binnen mijn salon werken we met de beste producten die de gezondheid van je haar ondersteunen. Daarnaast beschik ik over een brede kennis en ervaring. Ik kan je dus ook altijd voorzien van een passend advies. Niet alleen op het gebied van haarkleuring, maar natuurlijk ook als je een nieuwe coupe wilt die past bij je persoonlijkheid en uiterlijk. Ook als je graag gebruik wilt maken van een keratine behandeling in Utrecht staan ik voor je klaar.Kapsalon in Utrecht

Binnen mijn moderne en goed uitgeruste kapsalon biedt ik tevens keratine behandelingen aan. Deze lichaamseigen stof zorgt ervoor dat je haar weer glanst van gezondheid. De haarstructuur wordt daarmee op natuurlijk wijze hersteld. Maar, ook als je op zoek bent naar een kapsalon in Utrecht voor dames, heren en kinderen kun je bij mij terecht. Als ervaren kapster verstaan ik mijn vak goed en leveren daarbij de service en kwaliteit die je van mij mag verwachten.


Aandacht en zorg is dan ook een belangrijk kenmerk van mijn diensten. Daarnaast ben je bij kapsalon Salon Diez in Utrecht ook van harte welkom voor uitgroei behandelingen, of het verven van de haar volgens de laatste modetrends. Ook voor wimpers liften ben je bij mij van harte welkom. Het liften van de wimpers doet de wimpers langer lijken op natuurlijke wijze. De krul die ontstaat zorgt ervoor dat je niet langer met een wimperkruller aan de slag hoeft. Je oogopslag wordt helder en fris zonder dat je daar make-up of extensions voor nodig hebt.


Wimpers liften geeft een natuurlijk en langdurig resultaat. In combinatie met onze haarbehandelingen ga je dus altijd prachtig de deur uit. Ook als je speciale wensen hebt voor wat betreft je haarkleur, stijlen of knippen denk ik graag met je mee. Door mijn ruime ervaring in het vak kan ik altijd aan jouw wensen voldoen. Neem vrijblijvend contact met mij op bij vragen of maak direct een afspraak in onze kapsalon in Utrecht.