Salon Diez M & F

Salon Diez  

Keratine behandeling in Utrecht

Bij Salon Diez ben je van harte welkom als je op zoek bent naar een keratine behandeling in Utrecht. Deze professionele behandeling laat je haar weer glanzen van gezondheid. Het draagt bij aan het herstellend vermogen van je eigen haar waardoor haarbreuk en beschadigingen tot het verleden behoren. Voor een keratine behandeling in Utrecht staan onze ervaren kapsters dan ook graag voor je klaar.

Lange en mooi gekrulde wimpers geven een zwoele en frisse oogopslag. Je ogen lijken groter waardoor je jouw uiterlijk een extra boost geeft. Toch is niet iedereen gezegend met mooie natuurlijk gekrulde wimpers. Vaak moeten we in de weer met een wimperkruller of brengen we mascara aan. Ook kun je ervoor kiezen om wimperextensions aan te laten brengen. Het resultaat daarvan is vaak tijdelijk en kan de natuurlijke wimperharen beschadigen.


Dat is niet het geval met lash lifting. Deze techniek is geschikt voor elke soort wimper. Daarbij maakt het niet uit hoe lang of kort jouw eigen wimpers zijn. Daarnaast is wimpers liften in Utrecht niet schadelijk voor de haren. Deze kunnen op natuurlijke wijze blijven groeien zonder dat hier enige verzorging voor nodig is. Daarmee bespaar jij je in de ochtend ook nog eens behoorlijk wat tijd.Keratine behandeling door Salon Diez in Utrecht

Keratine is een lichaamseigen stof. Dat betekent dat de behandeling 100% natuurlijk en veilig is. Anders dan bij andere verzorgingsproducten die een laagje over het haar leggen, voedt een keratine behandeling het haar van binnenuit. Beschadigd haar herstellen is dus alleen op deze manier mogelijk. Bij Salon Diez in Utrecht  ben ik zeer ervaren in het toepassen van deze techniek.


Daarbij maak ik gebruik van hoogwaardige producten zonder toegevoegde chemicaliƫn. Dit garandeert een langdurig en optimaal eindresultaat. Zo kun je weer beschikken over een prachtige bos glanzend haar. Een keratine behandeling in Utrecht is geschikt voor elk haartype. Of je nu lang, kort, dik of dun haar hebt. De behandeling met keratine wordt op professionele wijze toegepast. Beschadigd haar door toedoen van chemische producten of hitte wordt op deze manier herstelt.


Naast diverse haarverzorging behandelingen met keratine ben je in mijn kapsalon ook van harte welkom als je jouw wimpers wilt laten liften in Utrecht. Deze technieken zorgt ervoor dat je kunt beschikken over natuurlijk uitziende lange en volle wimpers. Het gebruik van extensions of een wimperkruller is dan niet meer nodig. Uiteraard biedt ik je bij alle behandelingen de service die je van mij gewend bent en denk ik graag met je mee.