Salon Diez M & F

Salon Diez  

Wimpers laten liften omgeving Utrecht

Als je jouw wimpers wilt laten liften in Utrecht staan de specialist van kapsalon Salon Diez graag voor je klaar. Zo kun je altijd beschikken over een heldere oogopslag zonder dat je daar make-up of wimperextensions voor nodig hebt. Uiteraard ben je daarbij verzekerd van een perfecte service en kwaliteit. Voor wimpers liften in Utrecht ben je bij mij dan ook van harte welkom. Onze ogen en wimpers bepalen een groot deel van onze uitstraling.

Lange en mooi gekrulde wimpers geven een zwoele en frisse oogopslag. Je ogen lijken groter waardoor je jouw uiterlijk een extra boost geeft. Toch is niet iedereen gezegend met mooie natuurlijk gekrulde wimpers. Vaak moeten we in de weer met een wimperkruller of brengen we mascara aan. Ook kun je ervoor kiezen om wimperextensions aan te laten brengen. Het resultaat daarvan is vaak tijdelijk en kan de natuurlijke wimperharen beschadigen.


Dat is niet het geval met lash lifting. Deze techniek is geschikt voor elke soort wimper. Daarbij maakt het niet uit hoe lang of kort jouw eigen wimpers zijn. Daarnaast is wimpers liften in Utrecht niet schadelijk voor de haren. Deze kunnen op natuurlijke wijze blijven groeien zonder dat hier enige verzorging voor nodig is. Daarmee bespaar jij je in de ochtend ook nog eens behoorlijk wat tijd.Wimpers liften bij Salon Diez in Utrecht

In mijn kapsalon in Utrecht maak ik gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van wimpers liften. Dit zorgt ervoor dat je kunt beschikken over prachtig gekrulde en natuurlijke wimpers. Daarnaast blijft het resultaat tot wel 10 weken zichtbaar. Anders dan met extensions, is lash lifting bestand tegen vocht en water. Dit komt omdat er geen gebruik wordt gemaakt van schadelijke lijmproducten. Als je jouw wimpers laat liften door Salon Diez in Utrecht kun je dus gewoon zwemmen, douchen of naar de sauna gaan.


Tijdens het liften worden de wimpers één voor één gelift. Daardoor ontstaat er een natuurlijke krul wat het gebruik van een kruller of mascara overbodig maakt. Zo kun je jouw eigen wimpers op een natuurlijke manier van meer volume voorzien. Nog een groot voordeel van het laten liften van wimpers is dat er geen huid of oogirritatie ontstaat door uitvallende of loslatende extensions. Daarnaast is wimpers liften bij Salon Diez in Utrecht ook nog eens een stuk voordeliger dan het laten zetten van wimperextensions.


Het resultaat van de lifting is direct zichtbaar en geeft je een intense oogopslag. Naast wimpers liften ben je in mijn kapsalon ook van harte welkom voor diverse haarbehandelingen. Hierbij kun je denken aan het laten verven of knippen van je haar. Ook voor een keratine behandeling in Utrecht

sta ik voor je klaar.